İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu Ziyaret Ettiler.

Karikatür Evi kayıtları başlıyor

Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nin 2018-2019 sezonu kayıtları 10 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Kayıtlar, kontenjan dolana kadar devam edecek.

Kayıtlarda Kadıköy’de ikamet edenlere öncelik verilecek. İlçe dışından gelen katılımcılar ise kontenjan dolmadığı takdirde kayıt yaptırabilecek.

Karikatür Evi Kütüphane Sorumlusu Kübra Çilingir, “Atölyelerin 6, 8 ve 12 kişilik kontenjanları var. 6 hafta süren eğitim 1. ve 2. dönemden oluşuyor. 1. dönem Ekim-Kasım ve 2. dönem Kasım-Ocak” şeklinde konuştu.

İlgilenenlerin manga, karikatür ve çizgi roman gibi atölyelere katılabileceğini belirten Çilingir, eğitimlerin haftada 1 gün 2 saat olduğunu söyledi.

Katılımcıların yalnızca 1. veya  2. döneme kayıt yaptırabildiklerini vurgulayan Kübra Çilingir, “Kayıt için gerekli olan; katılımcıya ait bir fotoğraf, ikametgah kağıdı ve nüfus cüzdanı fotokopisi” dedi.

Belli bir yaş aralığı kontenjanı olmadığına değinen Çilingir, bu zamana kadar küçük büyük 3 bin 500 öğrenciye eğitim verdiklerini ifade etti.

Daha detaylı bilgi için ve olabilecek değişikliklerden haberdar olmak için Karikatür Evi’ni web sitesinden takip edebilirsiniz.

Karikatür Evi İletişim: