3 Şef - 3 Çalgı - 3 Trio

F.J. Haydn - Sol Majör Piyanolu Trio "all'Ongarese" Hob.XV:25

Y. Tura - Piyanolu Trio

P.I. Çaykovski - La minör Piyanolu Trio Op. 50

Kariyerlerine orkestra şefliğini de ekleyen Hakan Şensoy, Münif Akalın ve Can Okan çalgı birliktelikleriyle 3 ilginç trioyu seslendiriyorlar.

2009 yılında Hakan Şensoy'un öncülüğünde kurulan Ensemble Architek’Türk, en küçük oda müziği grubundan en geniş olanına değin yazılmış büyük bir repertuvarı değişik projeler yaparak seslendirmeyi hedefliyor.

Kuruluşundan bu güne değin gerçekleştirdiği projelerden bazıları "Bilinmeyen Triolar", "3 Quintet Aşağı 5 Yaylı Yukarı", "Dostum Ravel", "Sadece Keman ve Viyolonsel", "Ruha Dokunan Ağırlar Dişe Dokunan Hızlılar", "İzmir'de Altılılar", “RahatlıyaJazz”, “Bukalemun” şeklinde sıralanan grubun bu akşam sunacağı projenin adı ise “3 Şef 3 Çalgı 3 Trio”...

Bilet fiyatları: 20-25 TL

19 Şubat'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.