Alma Quartet ve Hülya Keser

BİLET AL

Tarih03 Nisan 2017

Alma Quartet: Marc Daniel van Biemen (1. keman), Benjamin Peled (2. keman), Jeroen Woudstra (viyola), Nitzan Laster (viyolonsel).

Konuk Solist: Hülya Keser (piyano)

J. Haydn - Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 4 Si bemol Majör Op. 76, "Gündoğumu"

U.C. Erkin - Piyanolu Beşli

C. Frank - Piyanolu Beşli Fa Minör

Alma Quartet, Hollanda'nın önde gelen orkestralarından Concertgebouw Kraliyet Orkestrası ve Hollanda Filarmoni Orkestrası'nın üyesi olan dört müzisyen tarafından kurulmuştur. Yaylı kuartet, klasik oda müziği repertuvarına yeni bir ilham getirmiş ve 2014'te Avrupa'nın en prestijli konser salonlarından Amsterdam Concertgebouw tarafından 'Prix de Salon' ödülüne layık görülmüştür.

Kariyerini Hollanda'da sürdüren piyanist Hülya Keser ise master sınıfları düzenlemekte, solist, düo piyano ve oda müziği sanatçısı olarak dünya çapında performanslar gerçekleştirmektedir. Hülya Keser, Adelina Hasani ve Paul Uyterlinde ile birlikte çaldığı Hollandalı topluluk Ayur Trio’nun da üyesidir.

Bilet fiyatları: 25-30 TL

3 Mart'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.