Arpın Renkleri (Fuaye Konseri)

Tarih28 Ocak 2019

Merve Kocabeyler (arp)

N.C. Bochsa/Moretti - Rossini’nin “Zitti Zitti” Triosu Üzerine Rondo (Sevil Berberi)

C.P.E. Bach - Sol majör Arp Sonatı, Wq.139

C. Debussy - Rêverie

I. Albeniz - Córdoba

I. Albeniz - Asturias

D. Scarlatti - Fa minör Sonat, K 466

E. Walter-Kühne - Çaykovski'nin “Eugene Onegin” Operasından Temalar Üzerine Fantezi

Uluslararası yarışmalardaki birincilikleri ile dikkatleri üzerine çeken arpist Merve Kocabeyler, renkli bir solo arp programı ile dinleyiciyle buluşuyor.

Barok dönemden empresyonist döneme uzanan, İtalyan ve Rus opera klasiklerini arp ile buluşturan programda, dinleyiciler arpın sahip olduğu geniş tını yelpazesi ile tanışacak ve bu büyülü enstrümanı yeniden keşfedecekler.

Sınırlı sayıdaki ücretsiz giriş kartları 21 Ocak'tan itibaren, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.