Aşkın Ensemble & Sevil Ulucan

Aşkın Ensemble​

Şef - Keman: Cihat Aşkın

Keman: Sevil Ulucan Weinstein

Cihat Aşkın önderliğinde kurulan Aşkın Ensemble, bir müzik mutfağı gibi bünyesine dahil ettiği sanatçıları oda müziği ve sahne performansı anlamında değerlendirip onların gelişimine katkıda bulunan aynı zamanda bir eğitim projesidir.

Topluluk bünyesine aldığı genç sanatçıları 31 yaşında mezun etmekte ve yerine yeni sanatçıları dahil etmektedir.

Bugüne dek Türkiye dışında Hollanda ve bazı Avrupa şehirlerinde konserler veren topluluk İda Haendel, Shlomo Mintz ve Roby Lakatos gibi dünya çapında samatçılara eşlik etmiştir.

Müzik direktörü, ünlü kemancı Cihat Aşkın’dır.

Konserde Aşkın Ensemble'la birlikte, yurtiçi ve yurtdışı solo ve oda müziği çalışmalarının yanı sıra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Sevil Ulucan Weinstein solist olarak yer almaktadır.

R. Kajanus - "Adagietto"

D. Şostakoviç - Keman Sonatı, Sol majör, Op. 134 (Düzenleme: Michael Zinman & Andrei Pushkarev)

F. Mendelssohn-Bartholdy - Yaylı Çalgılar için Sekizli Op. 20

P.d. Sarasate - "Navarra" Op. 33

Bilet fiyatları: 25-30 TL

24 Kasım'da satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.