Bay Twister - Eğlenceli Sınıf

Mekan Yeldeğirmeni Sanat

Alt Salon

Kadıköy Belediyesi & Hollanda Konsolosluğu

Film Günleri, Yeldeğirmeni Sanat‘ta devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi, Hollanda Konsolosluğu ortaklığı ile Hollanda sinemasından çeşitli örnekleri, Ekim ayı boyunca ücretsiz olarak Yeldeğirmeni Sanat'ta izleyicisiyle buluşturuyor.

"Bay Twister - Eğlenceli Sınıf" (Mister Twister - Class Of Fun)

Hollanda, 2012, 81 dakika

Yönetmen: Barbara Bredero

Oyuncular: Willem Voogd, Sanne Wallis de Vries, Felix Osinga.

Eğlenceli bir aile filmi olan "Bay Twister - Eğlenceli Sınıf", genç, yatılı bir ilkokul öğretmeninin yaşadığı aksilikleri anlatıyor.

Tobias için, çocukların “Yedek Sam” lakabını taktığı öğretmenin gelişi, bundan daha iyi bir zamanda olamazdı. Tobias akıllı, neşeli ve komik bir çocuk olsa da Miss Sanne bunu asla görememişti. O sadece problemleri görüyordu. Tobias’ın babası ölmüş, annesi de tüm gününü yatağında geçiriyor olabilirdi ama Tobias, okuldayken bunları düşünmek istemiyordu. “Yedek Sam” ile de zaten düşünmesi gerekmeyecekti.

Film orijinal dilinde, Türkçe altyazılı olarak gösterilecektir.

Ücretsiz