Benim Babam, Benim Oğlum

Mekan Yeldeğirmeni Sanat

Alt Salon

Kadıköy Belediyesi & Japonya İstanbul Başkonsolosluğu

Film Günleri, Yeldeğirmeni Sanat‘ta devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi, Japonya İstanbul Başkonsolosluğu ortaklığı ile Japonya sinemasından çeşitli örnekleri, Mart ayı boyunca ücretsiz olarak Yeldeğirmeni Sanat'ta izleyicisiyle buluşturuyor.

"Benim Babam, Benim Oğlum" (Soshite Chichi Ni Naru)

Japonya, 2013, 121 dakika

Yönetmen: Hirokazu Koreeda

Senaryo: Hirokazu Koreeda

Oyuncular: Masaharu Fukuyama, Machiko Ono, Yoko Maki, Lily Franky.

Ryota, iyi eğitimli, iş ve aile hayatında başarılı bir adamdır. Kendisini başarılı biri olarak gören Ryota, bir gün hastaneden şaşırtıcı haber alır. 6 yıldır tüm sevgisini vererek büyüttüğü oğlunun, bebekken hastanede karıştığını öğrenir. Ryota ve eşi Midori büyük şoka girer. Ryota’nın yüreği sarsılır.

Bebeklerinin karışması nedeniyle tanışan iki ailenin hayatını anlatan, sevgi, insanlık bağları ve aile gibi duygusal temaları dramatik bir şekilde işleyen, 66'ncı Cannes Film Festivali’nde jüri özel ödülü almış başarılı bir Hirokazu Koreeda filmi.

Film orijinal dilinde ve Türkçe altyazılı olarak gösterilecektir.

Ücretsiz