Borusan Quartet

Tarih24 Ekim 2016

Konuk solist: Mert Esen

Borusan Quartet: Esen Kıvrak (1. keman), Olgu Kızılay (2. keman), Efdal Altun (viyola), Çağ Erçağ (viyolonsel).

Konuk solist: Mert Esen (piyano)

Pēteris Vasks - Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 4
Ulvi Cemal Erkin - Piyanolu Beşli

Yaylı çalgılar dörtlüsü ve piyanonun mükemmel uyumunu sizlerle buluşturacak olan bu konser, Letonyalı çağdaş besteci Pēteris Vasks’ın 4. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ile başlayacak ve Türk Beşleri’nden Ulvi Cemal Erkin’in yapıtı ile devam edecek. Erkin’in 1943 tarihli Piyanolu Beşlisi’nde Borusan Quartet, piyanist Mert Esen’i sahneye davet edecek. Piyano eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nin ardından St Petersburg’ta yer alan ve dünyanın en köklü konservatuvarlarından biri olan Rimski-Korsakov Konservatuvarı’nda almış olan Mert Esen, halen Katar Müzik Akademisi’nde profesör olarak görev yapıyor ve dünya çapında beğenilerek dinlediği konser programlarını da başarıyla sürdürüyor.

Tam: 43 TL / 32 TL / 16 TL

BİFOKART Klasik: 35 TL / 26 TL / 13 TL

BİFOKART Gold: 30 TL / 22 TL / 11 TL

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası biletleri, temsil tarihinden 1 ay önce satışa çıkar.

Biletler, Biletix’ten satılacaktır.