Borusan Quartet

Tarih30 Ocak 2017

Borusan Quartet: Esen Kıvrak (1. keman), Olgu Kızılay (2. keman), Efdal Altun (viyola), Çağ Erçağ (viyolonsel).

Konuk solist: Muhiddin Dürrüoğlu (piyano)

J. Brahms
- Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 2, La Minör, Op. 51
J. Brahms - Piyano Beşlisi, Fa Minör, Op. 34

Borusan Quartet, romantik dönemin temel taşlarından biri olarak, eşsiz müzik mirası ile çalgısal müziğin vazgeçilmez bestecisi Brahms’ın yapıtlarından oluşan bir programla bu kış gecesini ısıtacak. Bestecinin La Minör 2. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü ile açılacak konserde ünlü Fa Minör Beşli de seslendirilecek. Bu ikinci yapıtta Borusan Quartet’e ülkemizin değerli piyanistlerinden Muhiddin Dürrüoğlu eşlik ediyor. Avrupa, Uzakdoğu ve Amerika’da verdiği pek çok konserin, kaydettiği albümlerin ve beste çalışmalarının yanı sıra, halen Brüksel Kraliyet Konservatuvarı’nda profesör olarak görevini sürdüren Dürrüoğlu, özellikle oda müziği konusunda sayısız başarıya imza atmış bir müzisyen.

Tam: 43 TL / 32 TL / 16 TL

BİFOKART Klasik: 35 TL / 26 TL / 13 TL

BİFOKART Gold: 30 TL / 22 TL / 11 TL

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası biletleri, temsil tarihinden 1 ay önce satışa çıkar.

Biletler, Biletix’ten satılmaktadır.