Bosphorus Trio

Keman: Özgecan Günöz Kızılay

Çello: Çağlayan Çetin

Piyano: Özgür Ünaldı

F. Tüzün - Piyanolu Trio (ilk seslendiriliş)

F. Alnar - Piyanolu Trio

A. Dvorak - Piyanolu Trio No. 3, Fa minör

Bosphorus Trio klasik müziğin en çarpıcı, duygusal ve gösterişli piyanolu trio eserlerini kendi bakış açılarıyla, adeta dünyada ilk kez seslendirircesine yorumlamayı, bunun yanında Türkiye'den bestecilerimizin hazinelerini ve bilinmeyen eserleri çarpıcı ve ilham verecek yorumlarıyla konser dinleyicilerinde iz bırakmayı, kayıt projeleriyle ise ölümsüzleştirmeyi hedefliyor.

Bu genç topluluk daha şimdiden seçkin müzik çevrelerinden olumlu yorumlar ve konser teklifleri almakta. Kızılay, Çetin ve Ünaldı bu konserde, Ferit Tüzün'ün notaları el yazması olarak Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin kütüphanesinin tozlu raflarında kalmış ve daha önce seslendirilmemiş olan piyanolu triosunu ilk kez dinleyiciyle buluşturacak.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

29 Aralık'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.