Burçin Büke Piyano Resitali

BİLET AL

Tarih13 Mart 2017

Burçin Büke

F. Busoni - Sonatina No.6 “Carmen Fantasy”

F. Chopin - Scherzo No.2, Op.31

F. Chopin - Ballade No.1, Op.23

M.Musorgski - Bir Sergiden Tablolar

Hem klasik repertuvar yorumları ile, hem de caz piyanisti olarak büyük başarı kazanmış olan Burçin Büke, 13 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de vereceği piyano resitalinde, Kadıköy seyircisiyle buluşuyor.

İki yıl önce Süreyya Operası'nda verdiği konserde Musorgski'nin Bir Sergiden Tabloları'yla büyük ilgi gören Büke, istek üzerine 13 Mart'taki konserine bu parçayı tekrar yorumlayacak.

Piyanist konserin ilk yarısında ise Busoni'den 'Carmen Fantasy', Chopin'den 'Scherzo No 2' ve 'Ballade No 1' eserlerini çalacak.

Burçin Büke 1977’de “Harika Çocuk” sınavını kazandı, 11 senelik Ankara Devlet Konservatuvarı’nın yüksek bölümünü 5 senede bitirdi, 'Devlet Bursu'yla Almanya'ya giderek Prof. Ebert, Goetzke, Szidon ve Plagge gibi hocalarla çalıştı. Hannover Müzik Akademisi’nin solistlik sınavını birincilikle bitirdi. Uluslararası Lanciano Piyano yarışmasında birincilik aldı. 1996 senesinde Londra’da 2002 senesinde de New York Steinway-Sons sanatçısı oldu. CD, Televizyon ve Radyo kayıtları yaptı. Sanatçı halen yurtiçi ve yurtdışındaki prestijli salonlarda solist olarak konserler vermektedir.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

13 Şubat'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.