Camerata Barok İstanbul

BİLET AL

Tarih28 Mayıs 2018

Camerata Barok İstanbul​

Camerata Barok İstanbul​: Ceren Gürkan (keman), Gizem Korkmaz Gülmen (keman), Ayşen Tözeniş (keman), Ezgi Karasu (keman), Deniz Yücel (viyola), Verda Gül (viyola), Burak Ayrancı (çello), Ceren Akçalı (kontrbas), Müge Hendekli (klavsen)

Konuk solistler: Ethem Emre Tamer (keman), Ebru Tamer (keman)

2011 yılında Ceren Gürkan tarafından kurulan Camerata Barok İstanbul, genç ve dinamik kadrosu ile Barok dönem eserlerine yeni bir soluk getiriyor.

Repertuvarında Barok dönemin önemli bestecilerinin eserlerini barındıran topluluk, ülkemizde çok seslendirilmeyen eserlere ve bestecilere de konserlerinde yer veriyor.

Darmstadt Barok Solistleri kurucusu ve baş kemancısı Ethem Emre Tamer ile Camerata Barok İstanbul’un ortak projesi olarak gerçekleşecek konserde sanatçılar, çok seslendirilmeyen bestecilerin eserlerinden tanıdık ezgilere, geniş bir repertuvarla dinleyenlere Barok müzik ziyafeti sunacaklar.

A. Vivaldi - Yaylılar için Fa majör Konçerto RV 138

W. Boyce - Senfoni No. 1 Si bemol majör

A. Vivaldi - İki Keman Konçertosu No. 8, La minor, Op. 3

B. Marini - Pasakalya Sol minör Op. 22

B. Marini - Per Ogni sorte D2 stromento

J.A. Hasse - Senfoni, Sol minör

G.P. Telemann - Senfoni "Spirituosa" Re majör TWV 44:1

J.D. Heinichen - Keman Konçertosu, La minör

H. Biber - Battalia No. 10 C. 61, Re majör

A. Vivaldi - Senfoni "L’Olimpiade" RV 725

Bilet fiyatları: 20-25 TL

28 Nisan'da satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.