Can Okan Piyano Resitali (Fuaye Konseri)

Tarih08 Ocak 2018

Can Okan​

Johann Sebastian Bach'ın İyi Düzenlenmiş Klavye adlı iki ciltten oluşan eseri, esasen klavsen için yazılmış olup günümüzde piyano dağarcığının mihenk taşlarından biri olarak gösterilmektedir.

MSGSÜ Devlet Konservatuvarı’nda Prof. Metin Ülkü ile piyano ana sanat dalındaki doktora eğitimine, orkestra şefliği bölümünde araştırma görevliliğine ve devlet sanatçısı İdil Biret ile düzenli çalışmalarına devam eden Can Okan, bu programda birinci ciltten yaptığı bir seçkiyi, eser hakkında çeşitli bilgileri de paylaşarak seslendirecektir.

J.S. Bach - İyi Düzenlenmiş Klavye, 1. Cilt'ten bir seçki:

J.S. Bach - Prelüd ve Füg'ler No. 1, 4, 7, 8, 11-14, 18, 20, 23, 24

Ücretsiz

Sınırlı sayıdaki ücretsiz giriş kartları 2 Ocak'tan itibaren Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.