Cihat Aşkın Keman Resitali

Tarih09 Ekim 2017

Cihat Aşkın (keman)

Kenan Tatlıcı​ (piyano)

S. Mintz - Keman ve Pi̇yano içi̇n Sonat (Türkiye Prömiyeri)

E.H. Grieg - Keman ve Pi̇yano içi̇n Sonat No. 2, Sol minör

E. Elgar - Keman ve Pi̇yano içi̇n Sonat Op. 82

M. Ravel - Çigan

Usta kemancı Cihat Aşkın bu konserde, uluslararası üne sahip keman ve viyola virtüozu, orkestra şefi ve besteci Shlomo Mintz'in Mart 2017'de tamamladığı Keman Sonatı'nın Türkiye prömiyerini gerçekleştiriyor. Eser modern yazı teknikleri içermesine rağmen klasik bir anlayışın günümüz koşullarına göre yeniden yorumlanması üzerine kurgulanmıştır.

Cihat Aşkın'a bu konserde, “ÇEV Harika Yetenekler Projesi” tarafından desteklenen yetenekli genç piyanist Kenan Tatlıcı eşlik ediyor.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

9 Eylül'de satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.