Çocuk Sanat Merkezi Yeni Yıl Konseri

Tarih03 Ocak 2016

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi bu yıl beşincisini düzenlediği artık gelenekselleşen Yeni Yıl Konseri ile dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Her zamanki renkli ve eğlenceli kurgusuyla ÇSM Çocuk Korosu, Oda Orkestrası ve Gitar Topluluğu, 2016 yılını en güzel şekilde karşılıyor.

Sürpriz konuk sanatçılarıyla ÇSM Yeni Yıl Konseri bir kez daha takipçilerinin beğenisini kazanmayı hedefliyor. Yeni yılı çocuklarımızla kutlamak için tüm Kadıköy halkını bekliyoruz...

Ücretsizdir

• Temsilden en az 15 dakika önce gelmenizi, temsil başladıktan sonra ve temsil sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, temsil sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.