Grneta Ensemble

F. Poulenc - İki Klarnet için Sonat

F. Mendelssohn - Konser Parçası No. 2

A. Ponchielli - "Il Convegno" Op. 76

G. Cohen - "Sea of Reeds" (Sazlık Denizi)

B. Bartok - Romen Halk Dansları

A. Grgin / B. Miloshevich - "Hameum Suite"

2010'daki Arriaga Oda Müziği Yarışması'nda 1'incilik Ödülü'ne layık görülen Grneta Ensemble, "çalışındaki güçlü etki ve müzik dehasıyla" (Lucid Culture) övgüye layık görülmüştür. Doğu Avrupa'dan gelen, aynı kökleri taşıyan üç sanatçının, alışılmadık ve ilgi çekici konser repertuvarları, Balkan halk müziğinin izlerini, doğaçlama etkilerini taşıyor. Grubun tüm üyeleri New York'taki Juilliard Okulu'ndan mezun ve uluslararası müzik yarışmalarından ödül kazanmış sanatçılar.

15 Aralık'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.