Juilliard Yaylı Quartet - İptal Edilmiştir!

Tarih23 Ocak 2017

23 Ocak Pazartesi günü icra edilecek Juilliard Yaylı Quartet konseri elimizde olmayan sebeplerden dolayı iptal edilmiştir. İnternetten alınmış olan biletlerin iadesi otomatik olarak yapılacaktır, gişeden alınan biletler için ise iade gişeden yapılacaktır. Durumu üzülerek bildirir, izleyicilerin anlayışla karşılamaları umuduyla saygılarımızı sunarız. (Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası)

...

Juilliard Quartet​

Keman: Joseph Lin

Keman: Ronald Copes

Viyola: Roger Tapping

Viyolonsel: Astrid Schween

F. Mendelssohn-Bartholdy - Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 2, Op. 13

M. Davidovsky - "Parçalar" Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 6

L.v. Beethoven - Yaylı Çalgılar Dörtlüsü No. 13 Op. 130

​L.v. Beethoven - Büyük Füg, Op. 133 Great Fugue

1946'da kurulduğundan bu yana aralıksız olarak varlığını sürdüren Amerikalı Juilliard Quartet, yaşayan bir efsanedir. Quartet, klasikleri yorumlamadaki cüretkarlığı ve yeni eserleri destekleme prensipleri, hem tanıdık hem yenilikçi tınıları harmanlamaktaki ustalıklarıyla dünya çapında saygı kazanmışlardır. Juilliard Quartet, zorlu parçalarda bile yapısal berraklığı, etkileyici ritimleri ve üyelerinin birbiriyle olan olağanüstü ahengiyle bilinir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.