Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması Final Konseri

Tarih26 Mart 2018

İstanbul Sinfonietta

Şef: Gürer Aykal

35 yaş altı genç Türk Besteciler arasında, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası tarafından, oda orkestrası için sinfonietta, divertimento, konçerto grosso tarzında eserler için düzenlenen 2018 Oda Orkestrası Ulusal Beste Yarışması'nda finale kalan eserler bu konserde ard arda seslendirilecektir.

Halka açık olarak icra edilecek konserden hemen sonra jüri değerlendirmesini yapacak ve ödül töreni aynı akşam gerçekleştirilecektir.

Jüri üyelerinin yapacağı derecelendirmenin yanı sıra, isteyen dinleyicilerin katılabileceği halk oylamasıyla, bir adet de "Dinleyici Özel Ödülü" verilecektir.

www.sureyyabesteyarismasi.kadikoy.bel.tr

Sınırlı sayıdaki ücretsiz giriş kartları, 19 Mart'tan itibaren Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.