Kim Var Orada? Muhsin Bey'in Son Hamlet'i

Kadıköy Belediyesi

Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu

Yazan ve Yöneten: Ekip Çalışması

Oynayanlar: Banu Açıkdeniz, Cüneyt Yalaz, İlker Yasin Keskin.

“Kim Var Orada?”, anılarını kaleme alan Muhsin Ertuğrul’un geçmişine yolculuğu üzerine kurulu. Kendi serüveninde ona iki yol arkadaşı da eşlik ediyor. Biri, kendisinin “ilk hocam” dediği ünlü Ermeni aktör Vahram Papazyan, diğeriyse kısmen hayal ürünü olan bir kadın oyuncu: Latife Hanım... Oyunda Vahram Papazyan karakteri vesilesiyle Ermeni tiyatrocularımızın mirasıyla bir hesaplaşma konu ediliyor. Latife Hanım karakteri sayesinde de Müslüman kadınların sahneye çıkışı hakkındaki mitler sorgulanıyor. Oyun tarihsel belgelere yaslandığı kadar, belgelerden yola çıkılarak kurgulanmış sahneler ve tamamıyla hayal ürünü karşılaşmaları da içeriyor.

İki perde / 110 dk. / 12+

​Davetiyesiz girilemez.

Davetiyeleri etkinlik günü Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu gişesinden temin edebilirsiniz. Gişe çalışma saatleri: 19.00-21.00 - Gişe Tel: 0549 794 50 99

Oyunun yaş sınırı sayı ile belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki çocukların
gösterime getirilmemesi önemle rica olunur.

Oyun başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacak, geç kalan izleyicilerimiz ise ikinci perdede
içeri girebileceklerdir.