Leonore Piyanolu Trio

Piyano: Tim Horton

S. Rahmaninov - Trio Élégiaque No. 2, Re minor Op. 9

P.I. Çaykovski - Piyanolu Trio, La minör, Op. 50

İngiltere'de son yıllarda adını bir hayli duyuran ve kurulduktan kısa bir süre sonra ünü İngiltere dışına taşmış olan Leonore Piyanolu Trio, ilk olarak 'Ensemble 360' grubunun üyeleri olarak bir araya gelmiş uluslararası kariyere sahip üç virtüöz tarafından kurulmuştur.

Grup İngiltere'de ve yurtdışında verdiği başarılı konserlerin ardından üç CD kaydı yapmış, bu kayıtlarla Rimsky-Korsakov ve Sergey Tanayev triolarının 'en iyi yorumcuları' ünvanına layık görülmüşlerdir.

22 Aralık'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.