Müziğin Sihirli Köprüsü

BİLET AL

Tarih20 Kasım 2017

Dragan Djordjevıć (çello) & Cana Gürmen (piyano)

A. Schnittke - Eski Stilde Süit Op. 80

S. Prokofyev - Çello-Piyano Sonatı, Do Majör

L.v. Beethoven - Mozart’ın Sihirli Flüt Operası’ndan "Bei Mannern, welche Liebe fühlen’’ Teması Üzerine Yedi Varyasyon Op. 46, Mi bemol majör

F. Chopin - Etüd No. 7 Op. 25 - Uyarlama: Glazunof

F. Chopin - "Polonaise Brillante" Op. 3

Piyanist Cana Gürmen ve çellist Dragan Djordjevic, 1810-1988 yılları arasında yaşamış bestecilerin eserlerinden seçilmiş, geniş bir zaman yelpazesini kapsayan repertuvarla, siz değerli izleyicileri degişik tınılardaki eserlerle buluşturacak.

İkisi de kendi enstrümanında uluslararası üne sahip olan sanatçılar, bu ilk buluşmalarında sizleri müziğin evrensel ve bütünleştirici dünyasında bir gezintiye çıkartacaklar.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

20 Ekim'de satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.