Ölü Ozanlar Derneği

Yazan: Nancy H. Kleinbaum

Oyunlaştıran: Gökçe Biçer

Yöneten: Hakan Altıner

Oynayanlar: Can Gürzap, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen, Emre Çoldur, Mekin Sezer, Onur Yaldız, Alev Sezer, Gökhan Dost, Metin Hasgül, Can Türkdoğan, Efe Yeşilay, İrem Uğural, Hande Djavadi, Banu Batur.

Ergenlik çağındaki birkaç gencin aşırı disiplinli bir yatılı okulda geçen bu serüvende, okul ve aileler tarafından üstlerine yüklenen başarılı olma sorumluluğu, ailelerinin onlar için seçtiği geleceği yaşamakla kendi istediklerini yapabilmenin önündeki engeller ve bunlarla başa çıkma yöntemleri anlatılıyor. Okula yeni atanan John Keating, önlerine yeni bakış açıları sunarak, şiir dünyasına girmelerini, günü en iyi şekilde değerlendirebilmeleri ve Walt Whitman’ın dediği gibi hayata “kendi dizeleri ile katılabilmeleri” için farkındalıklarını artırmaya çalışmaktadır.

İki perde / 120 dk. / 7+

Davetiyesiz girilemez.

Davetiyeleri etkinlik günü Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu gişesinden temin edebilirsiniz. Gişe çalışma saatleri: 19.00-21.00 - Gişe Tel: 0549 794 50 99

Oyunun yaş sınırı sayı ile belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki çocukların
gösterime getirilmemesi önemle rica olunur.

Oyun başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacak, geç kalan izleyicilerimiz ise ikinci perdede
içeri girebileceklerdir.