Sadece Diktatör

Yazan: Onur Orhan

Yöneten: Caner Erdem

Oynayan: Barış Atay

"Benim gibi bir adam, yıllardır 'tehlikeli bu adam' diye düşünülen bir adam, 'eğitimsiz' denilen, 'cahil' denilen bir adam, kaba saba bulunan, 'radikal bu' denilen bir adam nasıl oldu da bu kadar yükseldi?... İşte onun cevabı sizde..."

Diktatör... Herhangi bir diktatör... Nerede, ne zaman olduğunun önemi yok. Yüzyıllar boyu, fırsat bulduğunda hükmetmiş tüm diktatörler gibi varlığının meşrutiyetini tartış(tır)mayan bir diktatör!... Peki nasıl geldi bu diktatör? Hangi ara, nasıl her şeye sahip oldu ve hatta her şeyin ta kendisi oldu? Bütün bunlar olurken kim neredeydi ve daha bir çok soru... Onur Orhan’ın yazdığı, Caner Erdem’in yönettiği, Barış Atay’ın oynadığı “Sadece Diktatör” soruları deşmeye, yeni sorular yaratmaya, cevap bulmak için gereken gücü açığa çıkarmaya çalışıyor. Peki Diktatöre ne mi oluyor? İşte onun cevabı sizde!

Tek perde / 60 dk. / 14+

​Davetiyesiz girilemez.

Davetiyeleri etkinlik günü Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu gişesinden temin edebilirsiniz. Gişe çalışma saatleri: 19.00-21.00 - Gişe Tel: 0549 794 50 99

Oyunun yaş sınırı sayı ile belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki çocukların
gösterime getirilmemesi önemle rica olunur.

Oyun başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacak, geç kalan izleyicilerimiz ise ikinci perdede
içeri girebileceklerdir.