Sesler Arasında Yol Hikayeleri

Piyano: Orçun Orçunsel

W.A. Mozart - Flütlü Kuartet No.1 K.285, Re majör

H. Hofmann - Flüt ve Yaylılar için Serenad Op. 65, Re majör

F. Schubert - Piyanolu Beşli D. 667, La Majör "Alabalık"

2008 yılından bu yana dünya çapındaki büyük solistlerle aynı sahneyi paylaşan ve yıllardır geniş bir dinleyici kitlesi edinen Orchestra’Sion, yedi solist sanatçısı ile geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören Sesler Arasında Yol Hikayeleri projesini Süreyya Operası sahnesine taşıyor.

Program, bestecilerin turne yolculuklarında yazdıkları ve oda müziği repertuvarının en beğenilen örnekleri arasında yer alan eserlerden oluşmaktadır.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

7 Nisan'da satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.