Sihirli Flüt Kutluer’le Bir Bach Akşamı

Tarih19 Şubat 2018

Şefika Kutluer & Bilkent Yaylı Sazlar Orkestrası

Flüt: Şefika Kutluer

Bilkent Yaylı Sazlar Orkestrası: Irina Nikotina (keman), Elena Postnova (keman), Sema Hakioğlu Djelilova (viyola), Serdar Rasul (çello), Hayrettin Hodja (çello), Sergey Margulis (kontrbas).

J.S. Bach - Air (3 Nolu Suit’ten)

H. Villa-lobos - Bachianas Brasilieras No. 5

J.S. Bach - Mi Bemol Sonat, Bwv 1031

J.S. Bach - La minör Piyano Konçertosu 1056

J.S. Bach - Suit No. 2, Si minor BWV

Konserde, Şefika Kutluer’in 4’lü set olarak kaydettiği; Berlin Filarmoni Orkestrası ile J.S. Bach konçertolar, Bach sonatlar ve Peter Breiner Trio ile 2 CD olarak çıkan Bach Caz CD setinden eserlere yer verilecek.

Kutluer’in “Bach Sonatas” CD’si “American Record Guide” kritikleri tarafından yılın en iyi CD’leri arasında gösterilmiştir.

Kutluer'e bu konserde, eski Sovyet Cumhuriyetleri'nden ülkemize gelen ve Bilkent Senfoni Orkestrası'nda görev alan sanatçılar eşlik edecekler.

Bilet fiyatları: 35-40 TL

19 Ocak'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.