Stockholm Hikayeleri

Alt Salon

Kadıköy Belediyesi & İsveç Başkonsolosluğu

Yönetmen: Karin Fahlén

Oyuncular: Martin Wallström, Cecilia Frode, Jonas Karlsson, Julia Ragnarsson, Filip Berg,
Marie Richardson, Peter Carlberg, David Dencik, Dejan Cukic, Gustaf Hammarsten, Pia Halvorsen, Nanna Blondell.

Film Günleri, Yeldeğirmeni Sanat‘ta devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi, İsveç Başkonsolosluğu ortaklığı ile İsveç sinemasından çeşitli örnekleri, Ocak ayı boyunca ücretsiz olarak Yeldeğirmeni Sanat'ta izleyicisiyle buluşturuyor.

Kasım ayında birkaç yağışlı gün boyunca yolları kesişen beş insanın, çağdaş ve esprili bir hikayesi. Metropol yazarı Johan, kentsel ışık ve karanlık üzerine takıntılı. Douglas, son zamanlarda aldatılmış ve evsiz olan Anna’ya aşık oluyor. Profesyonel reklamcı Jessica, arkadaşı olmadığı için evlat edinememiş. İşkolik Thomas, rastgele gönderilen bir aşk mektubundan dolayı kabine bakanı görevinden uzaklaştırılmış.

Film orjinal dilinde, Türkçe alt yazılı olarak gösterilecektir.

Ücretsiz