Temizlik İşleri

Taşra Kabare

Yazan: Cemal Toktaş

Yöneten: Ali Altuğ

Oynayanlar: Sinan Koç, Cemal Toktaş, Nergis Öztürk, Genco Özak, Yeliz Kuvancı, Onur Dikmen, Serpil Göral.

Bilinmeyen bir zamanda bilinmeyen bir diyarda, çok ünlü bir şahsiyetin evinde sıradan bir temizlik günüdür. Ev Sahibi ve Temizlikçi, her zamanki hallerinde, her zamanki işlerini yapmaktadırlar. Birden kapı çalar, içeriye kimliği belirsiz bir kişi girer ve birden beklenmedik çok saçma bir olay meydana gelir!... Bu beklenmedik olay karşısında; Ev Sahibi’nin tutumu ne olacaktır?... Gelen diğer kişiler neler yapacaktır?... Temizlikçi bu işin içinden nasıl çıkacaktır?...

Tek perde / 75 dk. / 10+

Davetiyesiz girilemez.

Davetiyeleri etkinlik günü Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu gişesinden temin edebilirsiniz. Gişe çalışma saatleri: 19.00-21.00 - Gişe Tel: 0549 794 50 99

Oyunun yaş sınırı sayı ile belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki çocukların
gösterime getirilmemesi önemle rica olunur.

Oyun başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacak, geç kalan izleyicilerimiz ise ikinci perdede
içeri girebileceklerdir.