Trajiklasik Ezgiler

Tarih29 Nisan 2019

Hande Özyürek (keman) & Gökhan Aybulus (piyano)

L.v. Beethoven - Keman-Piyano Sonatı No. 9 "Kreutzer", La majör Op. 47

C. Saint Säens - Keman-Piyano Sonatı "Danse Macabre" (Ölüm Dansı)

E. Grieg - Keman-Piyano Sonatı No. 3, Do minör Op. 45

Uluslararası sanatçılarımız Hande Özyürek ve Gökhan Aybulus ilk defa bu konser ile bir araya geliyor.

Münih Radyo Orkestrası üyesi ve 15. Uluslararası Viyana Müzik Yarışması'nın birincisi Özyürek ile Rus ekolünün Türkiye'deki önemli temsilcilerinden Aybulus, 'Klasik' ve 'Dramatik' olarak nitelendirdikleri resital programında, keman-piyano repertuvarının en önemli eserlerinden Beethoven'ın Kreutzer Sonatı ve bir o kadar trajik Saint Saens'in Sol Minör Ölüm Dansı'nın ardından Grieg'in Do minör Sonatı'nı seslendirecekler.

29 Mart'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.