Trio Kuvars Viyolet

Evrim Güvemli: klarnet

Nil Kocamangil: viyolonsel

Jerfi Aji: piyano

Konuk solist: Ellen Jewett (keman)

L.v. Beethoven - 7. Senfoni, Op. 92, 2. Bölüm

L.v. Beethoven - Klarnetli Trio, Si bemol Majör, Op. 11

O. Messiaen - Zamanın Sonu için Dörtlü

Solistlik kariyerlerinin yanısıra iddialı oda müziği konserleri de veren üç değerli müzisyenden kurulu Trio Kuvars Viyolet, renkli bir program ile klasik müzik severlerin karşısına çıkıyor. Üçlü, konser programlarında klarnet, viyolonsel ve piyano trio repertuvarının klasikleşmiş eserleri ile birlikte Türkiye’de daha önce hiç seslendirilmemiş eserlere de yer vermektedir. Trio'ya bu konserde Klasik Keyifler’in sanat yönetmeni, Amerikalı kemancı Ellen Jewett konuk sanatçı olarak katılacak.

Bilet fiyatları: 15-20 TL

27 Ocak'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.