Tuncay Yılmaz & Emre Elivar

Tarih14 Kasım 2016

Tuncay Yılmaz (keman)

Emre Elivar (piyano)

Mozart - Keman Piyano Sonatı, Mi Minör, KV 304 (300 c)
Beethoven - Keman Piyano Sonatı No. 5 "İlkbahar" Op. 24, Fa Major
Brahms - Keman Piyano Sonatı No. 2, Op. 100, La Majör

Kendi kuşaklarının en iyi solistleri arasında öne çıkan Tuncay Yılmaz ve Emre Elivar, Ankara Devlet Konservatuvarı ve Almanya hükümetinin burslusu olarak gönderildikleri Müzik Yüksek Okulları'nı birincilikle bitirdiler. Sanatçıların dostluklarının temeli bu yıllara dayanıyor. Uluslararası yarışmalarda dereceler ve ödüller kazanan Yılmaz ve Elivar, solislik kariyerleri ve solo repertuvarlarının yanı sıra, evrensel düzeyde oda müziği çalışmalarını da çok önemsemekteler. İlk kez 2011'de bir müzik müzesi olan 'MÜZİKSEV'in açılışını Beethoven'in ünlü 'Kreutzer' sonatıyla gerçekleştirdiler. Aynı yıl ünlü Alman çelist Gustav Rivinius'un da içinde bulunduğu Türkiye'nin ilk kurumsal piyanolu üçlüsü olan "Arkas Trio"nun sanatçıları oldular. Başarılı çalışma ve aralıksız konserlerini sürdüren sanatçılar, ikili olarak İstanbul'da ilk kez Süreyya Operası'nda çalacaklar.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

Biletler 14 Ekim'de satışa çıkacaktır.

Biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.