Üç Piyano Resitali

Tarih13 Şubat 2017

Zeynep Üçbaşaran (1. piyano), Miguel Ortega Chavaldas (2. piyano), Sergio Gallo (3. piyano)

L. Dallapiccola - "Inni" (İlahiler)

E. Zampronha - "S'iomesca vivo" (Canlı Kurtulabilirsem)

A.A. Saygun - Poem Op. 73

J.S. Bach - Fa Majör Toccata

Üç piyano uyarlaması: Percy Aldridge Grainger

K. İnce - Mehmet için Ağıt

S. Acim - Fikir Hücreleri

L. Godowsky - Weber'in Dansa Daveti üzerine Kontrpuan

I. Phılıpp - Orkestrasız Konçertino Op. 82

Piyanist Zeynep Üçbaşaran, 3 Piyano Projesi topluluğunu İspanyol piyanist Miguel A. Ortega Chavaldas ve Brezilyalı piyanist Sergio Gallo ile 2010 yılında kurdu. Topluluk başta A. Adnan Saygun’un üç piyano için bestelediği, el yazımından çoğaltılmış Op. 73 Poem adlı eserin seslendirilmesi ve kayda alınması amacı ile bir araya geldi. Daha sonra proje kapsamında Adnan Saygun’un eseri yanı sıra yaşayan bestecilerin eserlerine de yer verip, öncelikle bestecilerimiz Kamran İnce ve Server Acim olmak üzere birçok ülkeden bestecilerin katılımıyla repertuvarın genişlemesine katkıda bulundu. ABD’nin Georgia ve South Carolina eyaletlerinde; TRT Ankara Stüdyosu’nda canlı yayında bu yeni eserlerin prömiyerlerini gerçekleştiren topluluk önümüzdeki sezon da ABD’de ve İspanya’da konserlerine ve kayıtlarına devam edecek.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

13 Ocak'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.