Virtüöz Flüt

Tarih02 Ocak 2017

Flüt: Bülent Evcil

Piyano: Phillip Moll

C.W. Gluck - Takdis Edilmiş Ruhların Dansı (Orfeo ve Euridice'den)

C. Chaninade - Concertino Re Majör, flüt için Op. 107

V. Monti - "Chardas" flüt ve piyano için

B. Godard - Üç Parçanın Süiti Op. 116

P. Morlacchi - İsviçre Çobanı

E.Z. Ün - Yunus'un Mezarında

P.d. Sarasate - "Zigeunerweisen" (Çingene Havaları Gypsy Airs)

G. Briccialdi - Venedik Karnavalı, Op. 78

F. Borne - Carmen Fantezi

Dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından, 'kuşağının en iyi flütçüsü' olarak tanımlanan Bülent Evcil, 'Virtüöz Flüt' programıyla kendisine atfedilen ünvanı, flüt için geliştirilmiş virtüöz bir repertuvar ile perçinliyor.

Konserde Bülent Evcil'e, dünyaca ünlü müzisyen ve müzik eğitimcisi piyanist Phillip Moll eşlik ediyor.

Bu konser için seçilen repertuvar, Romantik dönemde Boehm flütünün tüm müzikal ve teknik imkânlarını ortaya sermek üzere yazılmış eserleri kapsıyor. Evcil ve Moll, bu repertuvarın CD kaydını da gerçekleştirmişlerdir.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

2 Aralık'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.