Vladimir Mogilevski Piyano Resitali

A.  Scriabin - "Vers la flamme", Poème Op. 72

S. Rahmaninov - 2 Prelüd

P.I. Çaykovski - Piyano Sonatı, Sol Majör, Op. 37

F.  Liszt - Çaykovski'nin 'Eugene Onegin' Operası'ndan "Polonez" Piyano Uyarlaması

Rus piyanist Vladimir Mogilevsky'nin kendine özgü, yenilikçi yorumu eleştirmenler ve dinleyicilerden büyük övgüler almıştır. Bilindik klasik eserlere yeni ve kişisel bir fikirle yaklaşarak oldukça farklı yorumlar getiren bir piyanisttir. Bach'tan çağdaş bestecilere kadar geniş bir repertuvara sahip olan Mogilevsky, konserlerinde ilginç bir konsepti ve fikri ön plana çıkarması, yorum arayışları ve büyük bestecilerin geri planda kalmış eserlerini konser programlarına dahil etmesiyle de çok yönlü bir sanatçıdır. Süreyya Operası'nda vereceği bu konserin teması "Rus Romantizmi"dir.

Bilet fiyatları: 20-25 TL

20 Ocak'ta satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.