Barış Manço Anma Gecesi

Büyük Salon

Kadıköy Belediyesi

Konser: Kurtalan Ekspres

7’den 77’e herkesin sevgisini kazanan, değerli sanatçımız Barış Manço, aramızdan ayrılışının 24'üncü yılında Kadıköy’de anılacak. Anadolu rock müziğinin kurucularından, şarkıcı, ozan, koleksiyoner, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço, Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği bir programla anılıyor.

Barış Manço’yu Sevgiyle Anıyoruz anma programı, 1 Şubat Salı günü saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ücretsiz

Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.