Canan Özgür (soprano), Kenan Tatlıcı (piyano)
Canan Özgür (soprano), Kenan Tatlıcı (piyano)
Funda Sezer’in güçlü vokali, Baki Duyarlar’ın etkileyici piyano dokunuşları ve Şenova Ülker’in nefeslilerdeki ustalığı, her performansı benzersiz bir müzik yolculuğuna dönüştürüyor.
Çoksesli ve çok dilli vokal topluluğu Peradi Ensemble, yan yana olmanın ve ortak ses çıkarmanın heyecanı ile, dünyanın farklı coğrafyalarına uzanan ezgilerle konserlerine devam ediyor.
Ravel’in 150. doğum yılına özel hazırlanan bu programda, Alara Hekimoğlu ve Can Erkekli keman ve piyano ikilisi Ravel’in yanı sıra Fauré ve Poulenc’in eserleriyle Fransız müziğinin zarif evrenine kapı aralıyor.
Müzikleriyle olumlu duyguları tetiklemek, gerçek bir şeyler hissetmek ve hissettirmek için bir araya gelen Şu Güzel İnsanlar, cazı farklı türlerle harmanlıyor.
Çello ve piyano repertuarının klasikten romantiğe sevilen eserleri, bu konserde açıklamalı olarak seslendirilecek.
Melih Kara (viyolonsel), Beril Çalgan (piyano)