İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu Ziyaret Ettiler.

Kadıköy'de çocuklar yıldızlar altında tiyatro izliyor

Kadıköy Belediyesi Çocuk Tiyatro Festivali devam ediyor. Bu yıl 14'üncüsü yapılan Çocuk Tiyatro Festivali’nin ilk gecesi, Suruç'da yaşanan ve 31 insanın ölümüne neden olan terör saldırısı sebebiyle iptal edilmişti.

İkinci gün ise Özgürlük Parkı’ndaki Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran minikler, yıldızlar altında oyun izlemenin keyfini yaşadılar. Oyunun başlamasından saatler önce Özgürlük Parkı’na aileleriyle birlikte gelen minikler, oyunu büyük bir keyifle izleyip uzun süre alkışladılar.

Yaz akşamlarında minikleri tiyatro ile tanıştırıp, açık havada oyun seyretme keyfini yaşatan Kadıköy Belediyesi 14. Çocuk Tiyatro Festivali’nde her akşam farklı bir çocuk oyunu ücretsiz izlenebiliyor.

Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu'nda 29 Temmuz’a kadar devam edecek olan Çocuk Tiyatro Festivali’ndeki oyunlar her akşam saat 21.00’de başlıyor.