KÜLTÜR SANAT PORTALI

KÜLTÜR SANAT PORTALI

ARA

HABERLER

Yazdır -A +A Sayfayı Paylaş

HABERLER

İstanbul Muhtarlar Federasyonu Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu Ziyaret Ettiler.

Süreyya Operası'nda Pazar sabahları Kahve Konserleri!

Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Kahve Konserleri yeni yıl ile birlikte sanatseverlerin ilgisine sunuluyor. Kurukahveci Mehmet Efendi sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Kahve Konserleri, Pazar sabahları saat 11.00’de Süreyya Operası’nda yapılacak.

Her Pazar saat 11.00’de yapılacak konserler 9 Ocak’ta İstanbul Oda Orkestrası konseriyle başlayacak. Açılış konserinde Oğuzhan Kavruk yönetimindeki orkestra, genç İtalyan piyanist Pietro Bonfilio’ya eşlik edecek ve programda Beethoven’in 5 numaralı ‘İmparator’ konçertosu ile Josef Suk’un serenadı yer alacak.

Her ay bir orkestra konseri haricinde oda müziği konserleri ile de devam edecek olan seride 16 Ocak’ta genç piyanist İlyun Bürkev, 23 Ocak’ta Can Özhan & Çağdaş Özkan keman-piyano resitali, 30 Ocak’ta ise Ozan Akkol & Ece Sözer keman-piyano resitalleri seslendirilecek.

Süreyya Operası Kahve Konserleri’ne, kahve kültürünün ülkemizdeki en eski temsilcisi olan Kurukahveci Mehmet Efendi, 150. yıl kutlamaları kapsamında sanata katkıda bulunmak amacıyla destek veriyor.

Biletler 2 Ocak’tan itibaren Süreyya Operası gişesinden ve bilet.kadikoy.bel.tr adresinden satışa sunulacaktır.

Ocak ayı konserleri hakkında ayrıntılı bilgiye, Kadıköy Belediyesi Kültür Sanat Portalı'ndaki Etkinlikler kısmından ulaşabilirsiniz. http://kultursanat.kadikoy.bel.tr/tr/kultur-merkezleri/sureyya-operasi


Fotoğraf Galerisi