Anlatılan Senin Hikayendir

Tiyatro İstanbul

Yazan ve Yöneten: Cengiz Toraman

Oynayan: Levent Üzümcü

“Bir insanı tanımak demek, onun hikâyesini bilmek demektir.”

Gülerken ağladığımız, ağlarken güldüğümüz bir oyun bu... Gürül gürül, usul usul akan ırmak, bir bardak çay sıcaklığı, bir dost meclisinin anason kokulu coşkusu var bu oyunda... Hayal desek, değil. Gerçek desek, değil. Şarkılar, türküler, insan, kuş, ağaç, kitap, dağ, taş koyun koyuna bu oyunda... Ege Denizi'nin sakin, hülyalı, bilge maviliğinde koca yürekli bir destan bu oyun... Bize insanlığımızı unutturmak isteyenlere inat, güler yüzlü ve umutlu bir başkaldırı bu oyun. Merak ediyorsan, nedir bu insan, kimdir? Anlatılan senin hikâyendir...

​İki perde / 120 dk. / 9+

Davetiyesiz girilemez.

Davetiyeleri etkinlik günü Selamiçeşme Özgürlük Parkı Açık Hava Tiyatrosu gişesinden temin edebilirsiniz. Gişe çalışma saatleri: 16.00-21.00 - Gişe Tel: 0549 794 50 99

Oyunun yaş sınırı sayı ile belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki çocukların
gösterime getirilmemesi önemle rica olunur.

Oyun başladıktan sonra içeri seyirci alınmayacak, geç kalan izleyicilerimiz ise ikinci perdede
içeri girebileceklerdir.