Ayvalık AIMA Festival Orkestrası

Şef: Alexander Rudin

F. J. Haydn -
Divertimento Sol Majör, Hob. II:2
L. Boccherini - Viyolonsel Konçertosu, Sol Majör G480 (Alexander Rudin, viyolonsel)
A. Dvorak - Yaylı Çalgılar için Serenad, Mi Majör Op. 22

Dünyada ve özellikle Avrupa’da festival orkestralarının önemi çok büyüktür. Bu orkestralar
dünyanın her yerinden gelen müzisyenlerin toplanmasıyla oluşan bağımsız orkestralardır.

Ayvalık AIMA Festival Orkestrası da 2013 yılında Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi’nin (AIMA) 10'uncu yılında, o güne kadar AIMA'nın ustalık sınıfları ve atölyelerine katılmış 500’ün üzerinde genç müzisyen arasından 20 müzisyen seçilerek oluşturuldu. Yıllar içerisinde orkestra üyeleri değişse de AIMA Festival Orkastrası ve Ayvalık Müzik Festivali kurucusu Filiz Ali'nin yöneticiliğinde uzun yıllardır devam etmekte.

Orkestra, Akademi'nin yirminci, Festival Orkestrası'nın onuncu yıldönümünü, bu yıl
Süreyya Operası'nda verecekleri bu özel konserle kutluyor...

Bilet fiyatları: 25-30 TL

17 Eylül'de satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.