Camerata Anatolia (Fuaye Konseri)

Tarih10 Şubat 2020

Flüt: Damla Akan

Klarnet: Ecesu Sertesen

Keman: Çetin Ceviz, Vugar Gurbanov

Viyola: Emre Akman

Viyolonsel: Gözde Çerçi Güneş

Arp: Pınar Sivritepe

W.A. Mozart - Flütlü Kuartet Re majör K. 285, flüt, keman, viyola ve çello için

C. Debussy - Flüt, viyola ve arp için Sonat L. 137

A. Roussel - Yaylı trio, flüt ve arp için Serenad Op. 30

M. Ravel - "Introduction et Allegro" M. 46 arp, flüt, klarnet ve yaylı kuartet için

Camerata Anatolia, 2019 yılında her biri yurtdışında ülkemizi temsil etmiş genç müzisyenler tarafından kuruldu. Müziği paylaşmak, bilgiyi çoğaltmak ve topraklarında dinletmek amacıyla çalışmalarına başladı. Şimdi bu genç topluluğun ilk konseri Süreyya Operası Fuayesi'nde gerçekleşiyor. Tınının gücünün ve sesin yolculuğununun bolca hissedileceği bu konserde, klasik dönemden, empresyonist ve erken modern döneme ulaşan eserlere yer verilecek. Camerata Anatolia seyircisiyle buluşuyor ve sanat hayatına ilk adımını atıyor.

Sınırlı sayıdaki ücretsiz giriş kartları 3 Şubat'tan itibaren Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.