“Dönüşüm’ün 101'inci Yılında Kafka” (Sezer Duru)

Söyleşi

Tarih23 Ocak 2016

Mekan Tarih, Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi

Kadıköy Belediyesi

Konferans Salonu

Konuşmacı: Sezer Duru

Almanya ile Türkiye arasındaki edebiyat alışverişine yaptığı katkılardan dolayı kendisine Frankfurt Edebiyat Evi (Deka-Bank) Teşvik Ödülü, Almanya Liyakat Nişanı, Abdi İpekçi Barış Ödülü, Uluslararası Yazar ve Çevirmenler Merkezi / Rhodos Ödülü, Dünya Kitap Yılı En İyi Çevirmen Ödülü ve Tarabya Büyük Çeviri Ödülü verilen çevirmen ve yazar Sezer Duru, Ocak ayı edebiyat söyleşisi konuğu. 1915 yılında yayımlanan ve dünya edebiyatının tartışmasız en önemli eserlerinden Dönüşüm’ün yüz birinci yılına girişimiz sebebiyle Duru’yla Kafka’yı konuşuyoruz.

Ücretsiz

Önemli not: TESAK Konferans Salonu, 120 koltuk sayısı ile sınırlıdır. Salon dolduktan sonra gelen dinleyiciler içeriye alınamayacaktır.

Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi, Pazartesi hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesi'nde yapılan etkinlikler Kadıköy Belediyesi'nin bir kültür ve eğitim hizmeti olup, tüm etkinlikler ücretsizdir.

Etkinlikler ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için [email protected] e-posta adresini ya da 0216 337 8654/55 numaralı telefonları kullanabilirsiniz.

Etkinlik bildirimlerini düzenli olarak almak için [email protected] adresine e-postanızı bırakabilirsiniz.

TESAK Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikler, 120 koltuk sayısı ile sınırlıdır.

Etkinlikler sırasında cep telefonunuzun sesini kapatmanız önemle rica olunur.

Konferans Salonu giriş çıkışlarında Kütüphane'den faydalanan okuyucuları rahatsız etmemek için sessiz olmanız önemle rica olunur.