Ensemble Mendelssohn

BİLET AL

Tarih12 Aralık 2016

Ensemble Mendelssohn: Daniel Rubenstein (keman), Sophie Ackermann (keman), Vincent Hepp (viyola), Raphael Aubry (viyola), Nicolas Deletaille (viyolonsel).

Konuk solist: Ayşegül Kirmanoğlu (klarnet)

W.A. Mozart - Klarnetli Kuartet KV 374F

F. Mendelssohn - Yaylı Kentet No. 2 Op. 87

W.A. Mozart - Klarnetli Kentet, La Majör KV 581

Ensemble Mendelssohn, 2002'de uluslararası kariyer ve ödüllere sahip, dünyanın önde gelen müzik okullarından yüksek derecelerle mezun olmuş Belçikalı müzisyenler tarafından kuruldu. Grup üyeleri kariyerlerinin büyük bir bölümünü oda müziği çalışmalarına adadılar.

Ensemble Mendelssohn, Avrupa'nın dışında Brezilya, Türkiye, İsrail, Güney Kore, ABD ve Japonya gibi ülkelerde de konserler vermekte ve festivallere katılmaktadır. Grubun CD kayıtları da bulunmaktadır.

Bu konserde, Ensemble Mendelssohn'a solist olarak İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası grup şefi ve Tekfen Filarmoni Orkestrası solo klarnetçisi Ayşegül Kirmanoğlu eşlik ediyor.

Ayşegül Kirmanoğlu, Paris'te düzenlenen 1985 “Leopold Bellan” yarışmasında birincilik ve “Donizetti Klasik Müzik Ödülleri” 2014 yılının üflemeli çalgılar yorumcusu ödüllerinin sahibidir.

Bilet fiyatları: 30-35 TL

12 Kasım'da satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden ve https://kkm.kadikoy.bel.tr adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.