Gershwin Quartet

BİLET AL

Tarih08 Mayıs 2017

Gershwin Quartet: Michel Gershwin (1. keman), Natalija Raithel (2. keman), Juri Gilbo (viyola), Dmitrij Gornowskij (viyolonsel).

Konuk Solist: Sergey Nakariakov (trompet, flugelhorn)

Mozart - "Divertimento", Re Majör

Mozart - Kornolu Kentet KV 407

Kreisler - "Liebesleid" ve "Liebesfreud", yaylı kuartet için

Böhme - Tarantella "La Napolitane" trompet ve yaylı kuartet için

Tzintzadze - "Dört Minyatür", yaylı kuartet için

Poulenc -  "Les chemins de l'amour" flugelhorn ve yaylı kuartet için

Borodin - "Notturno" yaylı kuartet için for string quartet

Arban - "Venedik Karnavalı" trompet ve yaylı kuartet için

Gershwin Quartet 1990'da uluslararası çeşitli yarışmalarda ödül kazanan, Rus okulunun temsilcisi dört müzisyen tarafından kuruldu ve o günden bu yana konserlerine aralıksız olarak devam etmekte. Kuartet ismini 1988'de David Oistrach Yarışması'nda büyük ödül aldıktan sonra uluslararası müzik camiasında tanınırlık kazanmış olan, efsane kemancı Michel Gershwin'den alıyor. Quartet'in 1. kemancısı olan Gershwin, Lyon Ulusal Opera Orkestrası, Frankfurt Operası Filarmoni Orkestrası gibi orkestraların başkemancılığını yapmıştır; halen Paris'teki Conservatoire National Supérieur de Musique de Paris'de keman profesörü olarak eğitim vermektedir.

Bilet fiyatları: 30-35 TL

Biletler 8 Nisan'dan itibaren Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.