KÜLTÜR SANAT PORTALI

KÜLTÜR SANAT PORTALI

ARA

ETKİNLİKLER

Yazdır -A +A Sayfayı Paylaş

ETKİNLİKLER

Hastalanmadan ve İlaç Kullanmadan Yaşamak Mümkün

Hastalanmadan ve İlaç Kullanmadan Yaşamak Mümkün

Seminer

Tarih16 Şubat 2022

Saat 14:00

Mekan Caddebostan Kültür Merkezi

B Salonu

Caddebostan Gönüllüleri

Konuşmacı: Dr. Ümit Aktaş

"Hastaya zarar vermeden tedavi etmenin en etkin yolu fitoterapidir. Tıbbi beslenmedir. Hastalıkların önlenmesinde ve tedavisinde beslenme faktörünün önemi her geçen gün daha iyi anlaşılmakta, her geçen gün daha fazla farkına varılmaktadır. Tıbbi beslenme ile birçok hastalığın seyri yavaşlamakta hatta hasta tam şifa ile iyileşebilmektedir. Kimyasal ilaçlar, aşılar ve kemoterapi artık bütün dünyada tartışılmakta. Bazen yan etkileri faydalarından çok daha büyük olabiliyor, hasta faydadan çok zarar görebiliyor. Oysa tıp biliminin ilk düsturu: Primum nihil nocere! Önce zarar vermeyeceksin! Hastaya zarar vermeden tedavi etmenin yolu ise fitoterapi biliminden geçiyor. Bu bilim yetkin doktorların kontrolünde olduğu sürece, bitkisel ekstreler ve bitkisel ilaçlarla ağır yan etkilere maruz kalmadan iyileşmek mümkün.  Tıbbi beslenme ile tam şifaya ulaşmak, ilaçsız bir yaşam mümkün."

Ücretsiz

 

Değerli misafirlerimiz, etkinlik sırasında izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır, muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacaktır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.

Etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.