İyi Bir Dinozor

İyi Bir Dinozor

Yönetmen: Peter Sohn

Süre: 94 dk.

Peki ya, dünyaya yeni bir denge getiren bu felaket hiç yaşanmasaydı, dinozorların yok olmasına yol açan meteor dünyayı ıskalamış olsaydı ve biz hala dinozorlarla birlikte yaşıyor olsaydık… O zaman ne olurdu?

Pixar Animasyon Stüdyoları sizi Arlo isimli bir Apatozorun sıra dışı bir arkadaş edindiği dinozorlar dünyasında destansı bir yolculuğa çıkartıyor. Arlo, zorlu ve gizemli arazide yolculuk ederken korkularıyla yüzleşmenin gücünü öğreniyor ve gerçekte neler yapabileceğini keşfediyor.

Kadıköy Belediyesi’nin çocuklara Yarıyıl Şenliği hediyesidir.
Ücretsiz

Etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.