Kahve Konserleri: Ozan Akkol & Ece Sözer

BİLET AL

Tarih30 Ocak 2022

Kadıköy Belediyesi

Kahve Konserleri yeni yıl ile birlikte Pazar sabahları saat 11.00 de Süreyya Operası’nda yapılacak.

Süreyya Operası Kahve Konserleri'ne, kahve kültürünün ülkemizdeki en eski temsilcisi olan Kurukahveci Mehmet Efendi, 150. yıl kutlamaları kapsamında sanata katkıda bulunmak amacıyla destek veriyor.

Her ay bir orkestra konseri haricinde oda müziği konserleri ile de devam edecek olan seride 30 Ocak’ta ise Ozan Akkol-Ece Sözer keman-piyano resitalleri seslendirilecek.

Ozan Akkol (keman) & Ece Sözer (piyano)

Süreyya sahnesinin görkemli mimari atmosferi ile bütünleşecek bir başyapıt olan Beethoven Kreutzer sonat ile başlayacak olan konser, tangonun efsane ismi Carlos Gardel'in meşhur tangosu Por Una Cabeza (Kadın Kokusu) ile devam edecek. Son olarak ise Sarasate'nin Zigeunerweisen (Çingene Havaları) ile kemanın çingene hali yer alacak sahnede.

Müziğin üç farklı tarzının keman repertuarındaki üç farklı eseriyle sunulacağı bu müzik ziyafetine tüm dinleyicilerimizi bekliyoruz.

L.v.Beethoven - Sonat No: 9 Op.14 “Kreutzer”

C.Gardel - Por Una Cabeza

P.Sarasate - Zigeunerweisen Op.20

Kahve Konserleri ‘Kurukahveci Mehmet Efendi’ sponsorluğunda yapılmaktadır.

Bilet fiyatları: 25-30 TL

Arasız olarak yaklaşık 60 dakika sürecek olan konserin biletleri 23 Ocak’ta satışa çıkacaktır.

Biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya bilet.kadikoy.bel.tr  adresinden temin edilebilir.

​Süreyya Operası’nda gişe her gün saat 10.00-18.00 arası, temsil günleri ise temsil başlama saatine kadar açıktır.

Etkinlik sırasında izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır, muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılacaktır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.