Kapanış Konseri: Pelin Halkacı Akın & İris Şentürker

B. Tarcan - Keman ve Piyano Sonatı No. 2

E.W. Korngold - Kuru Gürültü Süiti Op. 11

R. Strauss - Keman-Piyano Sonatı, Mi bemol Majör, Op.18

İkisi de MSGSÜ Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi olan, ayrıca hem ayrı ayrı hem de düo olarak başarılı solistlik kariyerlerini sürdüren Pelin Halkacı ve İris Şentürker, Süreyya Operası'nın kapanışını değişik bir programla gerçekleştiriyorlar. "Keman ve Piyano için Dört Parça" Suk'un bestecilik hayatındaki bir dönüm noktası olarak kabul edilir. Bülent Tracan'ın Sonatı'nın "Sirto" bölümü başlıbaşına farklı bir konser parçası olarak literatürdeki yerini almıştır. "Kuru Gürültü Süiti" Korngold'un Shakespeare'in aynı adlı tiyatro oyunundan uyarlanan prodüksiyon için yazdığı müzikten uyarlanmıştır. "Keman Sonatı", zaten çok fazla oda müziği eseri yazmamış olan Strauss'un son oda müziği eseridir.

Bilet fiyatları: 15-20 TL

Biletler 22 Nisan'dan itibaren Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.