Kış Sanat Festivali

Mekan Barış Manço Kültür Merkezi

Tiyatro Salonu

Türkiye Gençlik Akademisi

Kadıköy ruhu sanatla ısınıyor!

Türkiye Gençlik Akademisi bu yıl da, üçüncü kez Kadıköy Belediyesi ile el ele vererek, Kış Sanat Festivali’ni başlatıyor.

9-10 Şubat tarihlerinde Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan festivalin gelirleri, Türkiye Gençlik Akademisi’nin yürüttüğü "Hayat Ağacı" projesi kapsamında robotik kodlama ve yazılım sınıflarının açılması amacıyla kullanılacak ve biletlere Mobilet.com üzerinden erişim sağlanabilecek.

Festivalin ilk gününde radyocu Ali Bilal Bal söyleşisinin ardından Bulut Fabrikası tiyatro oyunu ve Yasemin Şefik stand-up gösterisi sahnede olacak. Günün kapanışı ise rock müzik grubu Sarmaşık ve Melis Danişmend konserleri ile gerçekleşecek. Yine ilk gün sahne programlarının yanında Tango, Seramik ve Yaratıcı Drama Atölyeleri yer alıyor.

Festivalin ikinci günü de birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak. Ercan Kesal söyleşisiyle başlayacak festival, Tiyatro Mundus’un Dört Mevsim oyunu ile devam edecek. Ardından Saman Alevi tiyatro oyunu sahnelenecek. Festivalin kapanışında C Blok adlı müzik grubunun ardından Birkan Nasuhoğlu sahne alacak. İkinci gün sahne programlarına Balfolk Dans Atölyesi, Mandala Yapım Atölyesi ve Yaratıcı Drama Atölyesi eşlik edecek.

Toplanan gelirlerin Hayat Ağacı Projesi kapsamında kullanılacağı festivale herkes davetli.

- 9 Şubat Cumartesi:

14.00 - Ali Bilal Bal (Söyleşi)

14.30 - Arjantin Tango (Hakan Merter)

15.00 - Seramik Atölyesi (Aslı Ertürk)

15.30 - Bulut Fabrikası (Tiyatro)

17.00 - Tiyatro Mundus ile Yaratıcı Drama Atölyesi

18.00 - Yasemin Şefik (Stand-up)

20.00 - Sarmaşık Müzik (Performans)

21.00 - Melis Danışmend (Konser)

- 10 Şubat Pazar:

14.00 - Ercan Kesal (Söyleşi)

15.00 - Balfolk Dans Atölyesi

15.00 - Mandala Yapım Atölyesi

15.30 - Dört Mevsim (Tiyatro)

17.00 - Tiyatro Mundus ile Yaratıcı Drama Atölyesi

17.45 - Saman Alevi (Tiyatro)

20.00 - C Blok (Konser)

21.00 - Birkan Nasuhoğlu (Konser)

Bilet Fiyatları: Tek Performans 15 TL, Tek gün Kombine 40 TL, İki gün Kombine 60 TL

Biletler, online olarak https://mobilet.com üzerinden temin edilebilir.