Klasik Bir Trio Akşamı

BİLET AL

Tarih13 Mayıs 2019

Andrej Bielow (keman), Alexander Rudin (viyolonsel), İris Şentürker (piyano)

D. Şostakoviç - Piyanolu Trio No. 2, Op. 67

P.I. Çaykovski - Piyanolu Trio Op. 50

Uzun süredir birlikte ikili ve üçlü olarak konserler veren Bielow, Rudin ve Şentürker, "klasik trio" literatürünün üç ünlü baş eserini seslendirecekleri programları ile Süreyya Operası dinleyicileriyle buluşup, baharı bu güzel konserle karşılıyorlar.

Bilet fiyatları: 35-40 TL

13 Nisan'da satışa çıkacak olan biletler, Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası gişesinden veya https://kkm.kadikoy.bel.tr/anasayfa.aspx​ adresinden temin edilebilir.

Zorunlu sebeplerle gerçekleşemeyen etkinliklerin, bilet tutarları iade edilir.