Olcay Saral - Momentum

Tarih27 Kasım 2020

Mekan Yeldeğirmeni Sanat

Üst Salon

Olcay Saral (Piyano, Elektronik Synthesizer)

Boyut Müzik (Dimension Music) kavramını, kuramlarını ve formunu oluşturan; kendi müziği üzerine geliştirdiği piyano tekniğini ve elektronik (synthesizer) kullanımını ustaca sergileyen Olcay Saral;  "Momentum" projesiyle müziğin yeni evresinin kapılarını açıyor. Piyano müziğinin elektronik öğelerle birlikte evirilerek etnik, yöresel ve evrenselliğe dönüşümünün mükemmel bir ürünü olan Momentum, Saral'ın solo performansıyla; "seslerin kendi içindeki devinimleri dinleyiciyle etkileşime girdiği an" olarak özgün besteleriyle müzikseverlerle buluşuyor.

Bilet Fiyatları: Tam 40 TL, Öğrenci ve İndirimli 20 TL

- Yeldeğirmeni Sanat gişesi Covid -19 süresince hafta içi Pazartesi, Salı, Perşembe 09.00-16.30 / Çarşamba, Cumartesi 12.00-20.00 / Cuma 12.30-20.30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

- Ücretsiz etkinliklere katılım davetiyelidir, davetiyesiz katılım sağlanmayacaktır. Davetiyeler, etkinlik tarihinden bir hafta önce Yeldeğirmeni Sanat gişesinden temin edilir. Yerler numarasız ve sınırlıdır. Kişi başına en fazla 2 adet davetiye verilebilmektedir.

- Covid-19 süresince etkinlik biletleri temsil tarihinden bir hafta önce satışa sunulacaktır.

- Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat konserlerinin biletleri  https://kkm.kadikoy.bel.tr adresinden veya Yeldeğirmeni Sanat gişesinden satın alabilirsiniz.

- %50 indirimli biletlerden yalnızca gaziler, öğrenciler, engelliler ve 65 yaşını dolduranlar yararlanabilir.

- İndirimli bilet alanların, kapıda kimlik göstermeleri zorunlu olup, kural dışı durumlarda ise gişeden fark bilet alınması zorunludur.

- Satılan bilet geri alınmaz ve değiştirilmez. Gişeden alınan bilet iade edilemez.

- Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.

- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocuklar etkinliklere alınmamaktadır.

- Yeldeğirmeni Sanat, Covid-19 süresince üst salonda gerçekleştirilen etkinlikler 68 sandalye sayısı, alt salon 35 sandalye sayısı ile sınırlı olacaktır.

- Yeldeğirmeni Sanat yönetimi gerekli gördüğü takdirde programda değişiklik yapabilir.

- Kitapçıkta yer almayan etkinlikler ve ayrıntılı bilgi için http://yelsanat.kadikoy.bel.tr​ adresinden ve 0216 337 00 58 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

- Yasalar gereği kapalı alanlarda sigara içilmesi yasak olduğundan, kurumumuzda da bu kural uygulanmaktadır.

- Farklı kanallarla satışla sunulan bilet fiyatlarından Kadıköy Belediyesi sorumlu tutulamaz.

- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.

- Film gösterimlerinde ilk beş dakikadan sonra içeriye seyirci alınmamaktadır.